Pu-er – Skladování a zrání pu-eru, 6. díl

Nechat pu-er správně zrát nebo koupit správně vyzrálý pu-er není nic snadného a vyžaduje to zkušeného nakupujícího i prodejce. Svět pu-eru je převeliký a je potřeba zájmu k zorientování se v něm. Věříme však, že vám naše články v té orientaci pomáhají. V tom dnešním se dozvíte, jak pu-er zraje v Číně za suchých a mokrých skladovacích podmínek. Dále si povíme, jak vybírat pu-er, jak jej správně skladovat, jak by měl a neměl chutnat a věnovat se budeme také tolik diskutované pu-erové plísni.

Ke zrání vybíráme kvalitní a především nám chutnající pu-ery. Špatný pu-er se zráním nezlepší.


Celý článek je přístupný pouze pro členy. V následujících bodech jsou shrnuté základní podmínky pro členy:
  1. Členství zahrnuje dvě varianty – půlroční a roční.
  2. Půlroční členství je za 300 Kč (měsíčně 50 Kč), roční je za 500 Kč (měsíčně 42 Kč).
  3. Zakoupením členství získáváte přístup k veškerému obsahu magazínu. Nejedná se však o souhlas k plagiátorství a komerčnímu využívání uveřejněných informací.


* - tyto položky je třeba vyplnit

Jaké výhody členství přináší

Návštěvník
Rubrika o čajích
Rubrika o bylinách
Degustace čajů
Mapa čajoven
Člen
Rubrika o čajích
Rubrika o bylinách
Degustace čajů
Mapa čajoven
Chcete-li se o členství dozvědět více, přejděte na stránku Členství.