Vychutnejte si čaj z gaiwanu

Mnoho z vás se s gaiwanem setkalo pravděpodobně prvně v čajovnách nebo při čajových degustacích. Často se jedná také o první čajové nádobí, které si milovníci čaje kupují. Seznamte se stručnou historii vzniku gaiwanu, naučte se jej správně používat a zjistěte, pro které čajové sorty je nejvhodnější.

V gaiwanu se nejlépe připravují velkolisté čaje, neboť se dobře slévají a nevyžadují použití sítka k zabránění pronikání lístků do nálevu.


Celý článek je přístupný pouze pro členy. V následujících bodech jsou shrnuté základní podmínky pro členy:
  1. Členství zahrnuje dvě varianty – půlroční a roční.
  2. Půlroční členství je za 300 Kč (měsíčně 50 Kč), roční je za 500 Kč (měsíčně 42 Kč).
  3. Zakoupením členství získáváte přístup k veškerému obsahu magazínu. Nejedná se však o souhlas k plagiátorství a komerčnímu využívání uveřejněných informací.


* - tyto položky je třeba vyplnit

Jaké výhody členství přináší

Návštěvník
Rubrika o čajích
Rubrika o bylinách
Degustace čajů
Mapa čajoven
Člen
Rubrika o čajích
Rubrika o bylinách
Degustace čajů
Mapa čajoven
Chcete-li se o členství dozvědět více, přejděte na stránku Členství.