Výroba bylinného mýdla aneb čím mýdlo vylepšit

Výrobě přírodních mýdel už propadl opravdu kdekdo a není se čemu divit. Vaše domácí mýdlo totiž kvalitou může předčit i mnohá běžně prodávaná, navíc si můžete recepturu upravit dle vlastní potřeby. Dnes se podíváme na mýdla z trošku jiné strany, budou nás totiž zajímat vylepšující složky, které dělají mýdlo tím pravým pokladem.

Vylepšující složky mění do velké míry účinky mýdla.

Vylepšující složky mění do velké míry účinky mýdla.


Celý článek je přístupný pouze pro členy. V následujících bodech jsou shrnuté základní podmínky pro členy:
  1. Členství zahrnuje dvě varianty – půlroční a roční.
  2. Půlroční členství je za 300 Kč (měsíčně 50 Kč), roční je za 500 Kč (měsíčně 42 Kč).
  3. Zakoupením členství získáváte přístup k veškerému obsahu magazínu. Nejedná se však o souhlas k plagiátorství a komerčnímu využívání uveřejněných informací.


* - tyto položky je třeba vyplnit

Jaké výhody členství přináší

Návštěvník
Rubrika o čajích
Rubrika o bylinách
Degustace čajů
Mapa čajoven
Člen
Rubrika o čajích
Rubrika o bylinách
Degustace čajů
Mapa čajoven
Chcete-li se o členství dozvědět více, přejděte na stránku Členství.