Základy párování čaje s jídlem

Jestliže vás zaujal náš článek se zahraničními tipy na párování čaje s jídlem, určitě oceníte tohoto tak akorát rozsáhlého průvodce o párování čaje s jídlem, který nechá dostatek prostoru vaší fantazii. Než se totiž do čtení a vlastně i reálných příprav ponoříte, uvědomte si, že rozhodujícím faktorem je osobní chuť. Doporučení, která níže uvádíme, vnímejte jako obecné rady k párování čaje s jídlem, nikoliv jako závazná pravidla.

Částečně oxidované čaje neboli oolongy mají složitější vůni pohybující se mezi zelenými a černými čaji. Je tak možné je párovat s širší škálou potravin.


Celý článek je přístupný pouze pro členy. V následujících bodech jsou shrnuté základní podmínky pro členy:
  1. Členství zahrnuje dvě varianty – půlroční a roční.
  2. Půlroční členství je za 300 Kč (měsíčně 50 Kč), roční je za 500 Kč (měsíčně 42 Kč).
  3. Zakoupením členství získáváte přístup k veškerému obsahu magazínu. Nejedná se však o souhlas k plagiátorství a komerčnímu využívání uveřejněných informací.


* - tyto položky je třeba vyplnit

Jaké výhody členství přináší

Návštěvník
Rubrika o čajích
Rubrika o bylinách
Degustace čajů
Mapa čajoven
Člen
Rubrika o čajích
Rubrika o bylinách
Degustace čajů
Mapa čajoven
Chcete-li se o členství dozvědět více, přejděte na stránku Členství.